Elkészítés: A réteslapokat kb. 6x6 cm-es négyzetekre vágjuk. A muffinformákat olvasztott vajjal kikenjük. A négyzetesre vágott réteslapocskákat egyenként az előzőleg vajjal kikent formába helyezzük, minden réteget egyenként megkenünk olvasztott vajjal, 3-4 lapot rétegezünk.
200 fokra előmelegített sütőben 5-7 percig sütjük, nagyon figyelni kell rá, hiszen nagyon vékony a tészta. Amint megsült, óvatosan - vigyázat, könnyen törik! - kiemeljük a formából, és egy tányéron hagyjuk kihűlni.
A pudingport a cukorral és a tejjel megfőzzük, kihűtjük. A mascarponét összekeverjük a kihűlt vaníliapudinggal, 1 citrom reszelt héját keverjük hozzá, valamint 2 evőkanál mákot.
Csak és kizárólag fogyasztás előtt töltjük meg a réteskosarakat a krémmel, így marad ropogós a tészta. Friss szőlőszemekkel – vagy más gyümölccsel - díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.