Elkészítés: Tegyük a lasagnalapokat egy nagyobb tálba, és öntsük le annyi forrásban lévő vízzel, hogy ellepje, majd hagyjuk 5 percig a vízben. Azután öntsük le a vizet a lapokról, és vágjuk őket félbe úgy, hogy négyzeteket kapjunk. A négyzetalakú tésztalapokra tegyünk egy-egy kanál ricottát, néhány darab rukkolát, sózzuk, borsozzuk, és hajtsuk be a tésztalapocskák sarkait, hogy kis batyukat kapjunk. A batyukat tegyük egy előre kiolajozott tepsibe úgy, hogy egy picit fedjék egymást, majd öntsük rájuk a paradicsomos szószt, és szórjuk meg az egészet jó sok reszelt sajttal. Tegyük a tepsit a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 15 perc alatt süssük készre. Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.