Elkészítés: A rizst összekeverjük 12,5 dkg cukorral és a tejjel, majd lassú tűzön kb. 1 óra alatt megfőzzük. Ha elkészült, a rizs tetejére pár darabka vajat teszünk, és hagyjuk kihűlni. (Legjobb, ha már egy nappal előbb elkészül a tejberizs.) Az omlós tésztát kinyújtjuk, vajazott-lisztezett tortaformába tesszük úgy, hogy az oldalát is fedje. A tejberizs 2/3 részét összekeverjük 6 tojássárgával és 1 dkg vaníliás pudingporral, majd a tortaformába öntjüki. A 6 tojásfehérjét felverjük 3 dkg cukorral, és a maradék rizshez keverjük, majd a tésztára öntjük. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 40 percig sütjük. Ha kihűlt, tejszínhabbal és csokoládédarával díszítve szervírozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.