Előkészítés: A karfiolt és a brokkolit megtisztítjuk, megmossuk, és rózsáira szedjük. A paradicsomot meghámozzuk, magjait kiszedjük, húsát apróra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük és felaprítjuk.
Elkészítés: A rizst a csomagoláson szereplő utasítás szerint megfőzzük, vagy hagyományos módon megpároljuk. A karfiolt és a brokkolit forró sós vízben kb. 5-5 percig főzzük. Kiszedjük, lecsepegtetjük. A rizst lecsepegtetjük, összekeverjük a paradicsommal, a petrezselyemmel, és a vajjal, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. A tejfölt elkeverjük a tojással, sóval, borssal ízesítjük, és beledolgozzuk a reszelt sajtot. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. Kivajazunk egy tűzálló tálat, belesimítjuk a rizst, rárakjuk a karfiolt és a brokkolit, leöntjük a sajtos tejföllel és a sütőben kb. 15-20 percig sütjük. A mandulaforgácsot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, és megszórjuk vele a kész ételt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.