Előkészítés: A karfiolt és a brokkolit megtisztítjuk, megmossuk, és rózsáira szedjük. A paradicsomot meghámozzuk, magjait kiszedjük, húsát apróra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük és felaprítjuk.
Elkészítés: A rizst a csomagoláson szereplő utasítás szerint megfőzzük, vagy hagyományos módon megpároljuk. A karfiolt és a brokkolit forró sós vízben kb. 5-5 percig főzzük. Kiszedjük, lecsepegtetjük. A rizst lecsepegtetjük, összekeverjük a paradicsommal, a petrezselyemmel, és a vajjal, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. A tejfölt elkeverjük a tojással, sóval, borssal ízesítjük, és beledolgozzuk a reszelt sajtot. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. Kivajazunk egy tűzálló tálat, belesimítjuk a rizst, rárakjuk a karfiolt és a brokkolit, leöntjük a sajtos tejföllel és a sütőben kb. 15-20 percig sütjük. A mandulaforgácsot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, és megszórjuk vele a kész ételt.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.