Elkészítés: A rizst annyi vízben tesszük fel főni, amennyi ellepi, és a sót meg a vajat beledobjuk. Ha a vizet magába szívta, a tejet hozzáöntve puhára főzzük, majd kihűtjük. A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, és beleteszünk egy kevés citromhéjat és a vaníliás cukrot, a rizst, a mazsolát és a tojások kemény habbá vert fehérjét. Alaposan kizsírozott vastag falú tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük. Vizes késsel még forrón kockára vágjuk, és híg, forró barackízzel vagy málnaszörppel meglocsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.