Elkészítés: 1. Az első lépésben a főzni-sütni valókat felteszem a tűzre. A rizst pergősre, a mexikói keveréket éppen készre főzöm.
2. A csirkemellet kicsi kockákra vágom, és egy kis olajon megpirítom ízlés szerint csak éppen vagy picit kérgesre, majd tányéron hagyom kihűlni. Egy kis sóval ízesítem.
3. A paradicsomot, az uborkát, az ananászt, a sonkát és a sajtot felkockázom, a póréhagymát felkarikázom. Ezek mind mehetnek egy nagy tálba.
4. Ha a főzött és sült szekció már hideg, akkor hozzáadom az előzőekhez. Azért fontos a hőmérséklet, mert a sajtot nagyon könnyen megolvaszthatják a meleg ételek, és úgy nyúlós lesz, majd amikor már hideg, akkor nem éppen valami felemelő látvány.
5. Ráöntöm a fentiekre a joghurtos-majonézes öntetet, és jól összeforgatom az egészet. 1-2 órára hűtőbe teszem, hogy összeérjenek az ízek. De nem lehet kibírni, hogy 1-2 lopott kanállal bele ne kóstoljunk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.