Elkészítés: 1.) A csirkemelleket megmossuk, csíkokra vágjuk, majd egy serpenyőben kevés olívaolajon fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk.
2.) Felöntjük fehér borral, és puhára pároljuk, majd ha a bor nagy része elpárolgott, kóstoljuk meg. Ha jó, és nem igényel több sót, borsot, szórjuk meg liszttel, keverjük el alaposan, majd öntsük rá a tejszínt.
3.) Adjuk hozzá a korábban elmorzsolt rokfortot, és egy pillanat alatt forraljuk át, majd azon melegében tálaljuk. Tálalás előtt szórjuk meg 1 csokor friss, összevágott petrezselyemmel. Rizzsel, rizibizivel nagyon finom... és illik hozzá inni egy pohár finom bort. :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.