Elkészítés: A csirkemellfiléket bevágjuk, kihajtjuk, és szeletekké klopfoljuk.
Összedolgozzuk a márványsajtot a vajjal, azután a hússzeletekre kenjük. Megszórjuk durvára vágott dióval, és a húst összehajtva hústűvel megtűzzük. Enyhén megsózzuk, és a szokott módon (lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk) panírozzuk.
A panírozott csirkemelleket bő olajban kisütjük (kihúzzuk belőle a hústűt), majd burgonyapürével tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.