A tojásokat keményra főzzük. Meghámozzuk, hosszában kettévágjuk, belsejüket kiemeljük. A sárgáját kikeverjük a reszelt márvány sajttal, a darált dióval, a tejföl felével. Zúzott fokhagymával, sóval, mustárral ízesítjük. A krémet visszatöltjük a tojások üregeibe. A tejet felemegítjük és felolvasztjuk benne a zselatint. Ha kihűlt, belekeverjük a majonézt, a maradék tejfölt. A majonézmártással leöntjük a töltött tojásokat és megszilárdulásig hűtőszekrényben tartjuk. Ha van, egész diószemekkel díszítjük. Salátaleveleken kínáljuk, pirítóst fogyasztunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.