Elkészítés:
- A kekszet egy mély tálba tördeljük (3-4 darabba), beletesszük a megmosott mazsolát és ráöntjük a rumot.
- A tojássárgát kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral.
- A vaníliarudas tejjel összeforraljuk, és végül forrón ráöntjük a kekszre.
- Az a jó, amikor a keksz beitta az egész vaníliás levet, közben lehet egy kicsit kevergetni, nem baj, ha trutyislesz.
- Lehűtve (közben egyszer-kétszer átforgatva), főleg másnap az igazi, amikor az ízek (rum, vanília) összeérnek. Pohárba adagolva nagyon ronda, de nagyon finom.
Lehet javítani az állagán, ha csokireszeléket teszünk a poharak tetejére.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.