Elkészítés:
- A kekszet egy mély tálba tördeljük (3-4 darabba), beletesszük a megmosott mazsolát és ráöntjük a rumot.
- A tojássárgát kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral.
- A vaníliarudas tejjel összeforraljuk, és végül forrón ráöntjük a kekszre.
- Az a jó, amikor a keksz beitta az egész vaníliás levet, közben lehet egy kicsit kevergetni, nem baj, ha trutyislesz.
- Lehűtve (közben egyszer-kétszer átforgatva), főleg másnap az igazi, amikor az ízek (rum, vanília) összeérnek. Pohárba adagolva nagyon ronda, de nagyon finom.
Lehet javítani az állagán, ha csokireszeléket teszünk a poharak tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.