Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt.
Egy elektromos mixerben aprítsuk fel a rózsáira szedett karfiolt. Keverjük hozzá a tojásokat, a reszelt mozzarellát, a cheddar sajtot, az oregánót, a bazsalikomot, a szecsuáni borsot, a fokhagymát és a sót, jól keverjük össze.
Egy sütőlapot vagy tepsit béleljünk ki sütőpapírral. A karfiolos masszát osszuk kb. 12 részre. Formáljunk belőlük golyókat, tegyük a sütőlapra, és lapítsuk ki. Süssük 15 percig, amíg a szélei aranybarnák lesznek. Ekkor kenjük meg egy ecset segítségével chiliszósszal a tetejét, szórjuk meg bazsalikomlevelekkel, reszelt parmezánnal és paradicsomszeletekkel. Kb. 5-10 perc alatt pirítsuk arany barnára. Önmagában is nagyon finom, de húsok mellé köretnek is tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.