Elkészítés: 5 dkg cukrot felolvasszuk egy serpenyőben, sütőpapíron vékonyan elterítjük, ha megszilárdult, a papír széleit ráhajtjuk, egy klopfolóval apróra törjük a karamellt.
A 20 dkg lisztet 10 dkg cukorral, csipet sóval összekavarjuk, beledörzsölünk 10 dkg margarint, jól összegyúrjuk, és kettévesszük a tésztát. Az egyik felébe belegyúrjuk az összetört égetett cukrot. Két sütőpapír között mindkét tésztát tepsi méretűre nyújtjuk. A sima lapot sütőlapon 180 °C-ra előmelegített sütőben 8 perc alatt készre sütjük. A másik lapot a sütőpapírral a tepsibe helyezzük, szintén 8 perc alatt elősütjük.
Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, kinyomjuk a levét, egy keverőtálban hozzáadunk 3 kanál citromlevet, 10 dkg cukrot, a fahéjat és a 10 kanál darált kekszet, valamint a fehéredésig kihabosított 3 tojást. Jól összedolgozzuk, és az elősütött tepsiben lévő tésztára tesszük, elegyengetjük. 180 °C-on 30 perc alatt készre sütjük.
5 dl tejben a pudingporokat csomómentesen elkeverjük, sűrűre főzzük, ha kész, beletesszük a maradék 15 dkg margarint, majd ha elolvadt, hozzáadunk 10 dkg porcukrot, 2 kanál vanília-aromát, majd simára keverjük, hagyjuk kihűlni.
A már langyosra hűlt tésztára ráhalmozzuk, majd elegyengetjük a krémet, a tetejére tesszük a sütőlapon sütött tésztát, egy kis pihentetést követően szeleteljük, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.