A fagyasztott halszeleteket kiolvasztom, lecsepegtetem. Lehet készíteni friss, filézett (szálkamentes) halszeletekből is.
A halszeleteket mindkét oldalán enyhén megsózom, megborsozom, citromlével enyhén megcsorgatom. Egy órát hűtőben pihentetem úgy, hogy a szeletek egymással érintkezzenek.
Mikor kicsit pácolódott a hal, gondosan leitatom mindegyikről külön - külön a nedvet, majd paprikás lisztbe forgatom őket. Bőséges napraforgóolajban, kisütöm a halszeleteket.
Megjegyzés
Hazánkban a halfogyasztás jóval kevesebb, mint más nemzetek esetében, nem beszélve a tengerparttal is rendelkező országokéval összehasonlítva. Pedig a halak koleszterinszegények, ásványi anyagokban, és vitaminokban rendkívül gazdagok. Egészségünkre minden esetben kedvező hatásúak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.