Elkészítés: A báránylapockát kicsontozzuk, sóval, borssal
fűszerezzük, forró olajban kérget sütünk a húsra. Mellé tesszük a rozmaringágakat és cikkekre vágott hagymát, és 160 fokos sütőben készre sütjük, de sütés közben a húst saját levével locsolgatjuk.
A körethez a meghámozott burgonyát vékony szeletekre vágjuk uborkagyaluval. Kivajazott tepsibe rétegezzük apróra vágott zsályalevelekkel, fűszeres joghurttal időnként meglocsolva, a tetejét leöntjük a maradék joghurttal. Sütőbe toljuk, és a bárány mellett megsütjük.
Paradicsomszeleteket felkarikázzuk, a fokhagymát megtisztítjuk, durvára vágjuk. Az olajat felhevítjük, és 1-2 perc alatt megpirítjuk benne a fokhagymát.
A paradicsomkarikákra rakjuk a fokhagymát, bárány pecsenyelevét leszűrjük, a rakott burgonyát felkockázzuk, és ezekkel tálaljuk a báránysültet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.