Elkészítés: A pulykamellet felcsíkozzuk, és kevés olajon sóval üvegesre pirítjuk. A friss bazsalikomot és rozmaringot apróra vágjuk, és hozzáadjuk a húshoz. Ezután kevés vízzel – csak hogy le ne égjen – folyamatos kevergetéssel puhára sütjük, pároljuk. Gyorsan elkészül, jó tűzön az egész nem tart negyed óránál tovább. A brokkolit lábosba tesszük, és sovány tejjel, sóval, ételízesítővel, fehérborssal majdnem teljesen puhára főzzük. Ekkor a brokkoli harmadát, kivesszük, és pépesre turmixoljuk, majd újra hozzáadjuk a főzelékhez. Belekeverjük a joghurtot is, és még egyszer a kellő sűrűségűre összeforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.