Elkészítés: A pulykamellet felcsíkozzuk, és kevés olajon sóval üvegesre pirítjuk. A friss bazsalikomot és rozmaringot apróra vágjuk, és hozzáadjuk a húshoz. Ezután kevés vízzel – csak hogy le ne égjen – folyamatos kevergetéssel puhára sütjük, pároljuk. Gyorsan elkészül, jó tűzön az egész nem tart negyed óránál tovább. A brokkolit lábosba tesszük, és sovány tejjel, sóval, ételízesítővel, fehérborssal majdnem teljesen puhára főzzük. Ekkor a brokkoli harmadát, kivesszük, és pépesre turmixoljuk, majd újra hozzáadjuk a főzelékhez. Belekeverjük a joghurtot is, és még egyszer a kellő sűrűségűre összeforraljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.