Elkészítés: A darált húst az olajon, apróra vágott dinsztelt hagymával, fokhagymával, leveskockával, apróra vágott rozmaringlevéllel fedő alatt megpároljuk. Hozzáadjuk az őrölt fűszereket, pirospaprikát, sót, borsot, és félretesszük. A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük. Nagyobb méretű tűzálló tálat a margarinnal kikenünk, és rétegezve belesimítjuk a hozzávalókat (tészta, hús, tészta). A tetejére elsimítjuk a tejfölt, melybe apróra vágott rozmaringlevelet is teszünk. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Nagyon finom, különleges ízű, laktató tészta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.