Elkészítés: A piskótához a 6 tojást a 6 evőkanál kristálycukorral habosra keverjük. Lehetőleg elektromos habverővel, úgy jobb lesz az állaga. Ehhez hozzákeverjük a lisztet és a fél csomag sütőport, ismét kikeverjük habverővel, majd egy kerek formában kb. 20 perc alatt aranysárgára sütjük.
A puncsos pudingból folyamatos kevergetés mellett keményebb, sűrűbb pudingot főzünk, ezért kell csak 3 dl tej hozzá. Vigyázzunk, ne legyen túl csomós, aminek ilyenkor egy sűrűbb pudingnál sajnos megvan az esélye. Ezt követően a langyosra puhított margarint a porcukorral a lehető legsimábbá keverjük. A kihűtött puncspudingot és a simára kevert cukros margarinkrémet alaposan összedolgozzuk, akár habverővel is. Amíg elkészítjük a torta belső krémjét, addig hűtőbe tesszük.
A torta belsejébe tejszínes krémet készítünk a következők alapján: kb. 4-5 dl tejszínt 2 csomag habfixálóval kőkeményre verjük. Amikor ez megtörtént, szépen lassan, óvatosan hozzákeverjük az 1 csomag zselatint. Akár pici reszelt citromot is keverhetünk hozzá, de ez nem szükséges. Megtöltjük vele a piskóta lapokat.
Felülről a piskóta közepébe mélyesztjük az előkészített Barbie babát, és a puncsos krémmel körbekenjünk. Innentől kezdve mindenki ízlés és igény szerint díszítheti fel Barbie ruháját.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.