Elkészítés: A puha margarint és a cukrot habosra keverjük, majd óvatosan kevergetve egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A sütőporral elkevert lisztet, a kardamomot, a darált kekszet és a mandulát szintén a masszához adjuk, végül a tejszínt is beleöntjük, és az egészet alaposan összekeverjük.
A tésztát muffinformákba adagoljuk, majd kanállal kis mélyedést készítünk a közepükbe, melybe málnalekvárt kanalazunk. (Ha alumínium formát használunk, érdemes előtte vajjal kikenni). 200 fokon kb. 15-20 percig sütjük, míg a teteje világosbarna lesz. Ha megsült, pár percig hűlni hagyjuk, majd még egy kiskanálnyi lekvárt teszünk a muffinok közepére.
Ezután a porcukrot a vízzel vagy citromlével elkeverjük, majd nyomózsákba töltjük, és díszítésképp a lekvárt e mázzal körbefogjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.