Előkészítés: A báránygerincet megtisztítjuk, a zsíros részeket levágjuk róla. A húst sóval, borssal bedörzsöljük.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat egy olyan sütőedényben, amit a sütőbe is be tudunk tenni. A húst körös-körül megpirítjuk benne. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A sajtot villával összetörjük, beledolgozzuk a rozmaringot, a zsályát, a kakukkfüvet és a zsemlemorzsát. A sajtos masszát rákenjük a húsra, kissé rányomkodjuk, és a sütőben kb. 40 percig sütjük. Sütés közben vajjal és borral locsolgatjuk. Szeletelés előtt kb. 10 percig pihentetjük. Burgonyapürét kínáljunk hozzá.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 15 perc múlva
1 adag: 438 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.