Elkészítés: A csirkemellszeleteket sóval, borssal dörzsöld be, és 2 evőkanál vajon pirítsd meg. A megpirult szeleteket tedd tűzálló tálba, és tartsd melegen. A serpenyőbe öntsd bele a bort, és erős lángon párologtasd el belőle az alkoholt. Add hozzá a húslevest, majd öntsd a csirkére. Reszeld le a sajtot, és olvaszd fel a vajjal együtt, adj hozzá 2-3 evőkanál tejet, hogy a krém lágy legyen. Sóval és borssal ízesítsd, végül öntsd a csirkemellszeletekre, tedd sütőbe, és magas hőfokon pirítsd aranybarnára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.