Az élesztőt a cukorral langyos tejben felfuttatjuk, majd a liszttel, a sóval és a tojással összedolgozzuk.
Cipót formálunk belőle, majd téglalap alakúra kisodorjuk. Egy reszelővel a fagyos margarint ráreszeljük és feltekerjük.
Kisodorjuk, és az egyik oldalát a közepéig behajtjuk, majd a másik oldallal befedjük. 20 perc után újra kinyújtjuk és hajtogatjuk. Ezt még kétszer megismételjük.
Végül újra kisodorjuk, kiszaggatjuk, és 20 percig pihentetjük.
A pogácsákat sütőpapírral fedett sütőlemezre tesszük kb. 3 cm távolságra egymástól. Ezután 220 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.