Az élesztőt felfuttatjuk a tejben egy pici cukorral. A lisztet egy tálba öntjük, hozzáadjuk margarint, a tejfölt, a sót, a tojást, majd a felfuttatott élesztőt. Összedolgozzuk, és hagyjuk, hogy jól megkeljen.
Ha megkelt, kinyújtjuk a tésztát. Közben a tepertőt ledaráljuk, megmelegítjük, és 3 felé osztjuk. A tésztára kenjük az első réteget, összehajtjuk a tésztát. Ezt a műveletet 20 perc múlva megismételjük, majd még egyszer, összesen háromszor.
A végén kinyújtjuk, késsel bekockázzuk a tetejét, megkenjük a felvert tojással. Pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és kb. 10 percig még kelesztjük, ezután megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.