Elkészítés: A cukkinit megmossuk, megtörölgetjük, majd félujjnyi karikákra vágjuk. (Ha a cukkinink magos és vastag, természetesen meghámozzuk, és ki is magozzuk.) A felét kiolajozott tűzálló tálba terítjük, megsózzuk, borsozzuk, és egyenletesen rászórjuk a csíkokra vágott füstölt, főtt tarját, majd mehet rá 10 dkg reszelt edami. Ezután ráterítjük a maradék cukkinit, megfűszerezzük, és leöntjük a tejfölt és a tojássárgája keverékével. Rászórjuk az 5 dkg edami és az 5 dkg füstölt sajtot, rámorzsoljuk a vajat, és forró sütőben megsütjük, de nem pirítjuk meg túlságosan. Addig kell sütni, amíg megpuhul a cukkini, én villával szoktam ellenőrizni.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.