Elkészítés: A cukkinit megmossuk, megtörölgetjük, majd félujjnyi karikákra vágjuk. (Ha a cukkinink magos és vastag, természetesen meghámozzuk, és ki is magozzuk.) A felét kiolajozott tűzálló tálba terítjük, megsózzuk, borsozzuk, és egyenletesen rászórjuk a csíkokra vágott füstölt, főtt tarját, majd mehet rá 10 dkg reszelt edami. Ezután ráterítjük a maradék cukkinit, megfűszerezzük, és leöntjük a tejfölt és a tojássárgája keverékével. Rászórjuk az 5 dkg edami és az 5 dkg füstölt sajtot, rámorzsoljuk a vajat, és forró sütőben megsütjük, de nem pirítjuk meg túlságosan. Addig kell sütni, amíg megpuhul a cukkini, én villával szoktam ellenőrizni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.