Elkészítés: A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk.
A bacont apróra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük.
Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, megszórjuk a kipirított és leszűrt baconnel, és betakarjuk a lapkasajt szeletekkel. Ráterítjük a másik tésztalapot, és derelyevágóval vagy késsel tetszőleges formára vágjuk.
A tésztát megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal, egész köménnyel, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.