Elkészítés: A tésztát felengedjük. Ha nem lapokban van, akkor vékonyra kinyújtjuk, és 6 téglalapot vágunk belőle a virsli hosszának megfelelően.
A virsliket hosszában bevágjuk. A nyílásba vékony sajtszeletet teszünk, és a virsliket 2-2 szelet baconbe csavarjuk. A betekert virsliket a tésztalapokba göngyöljük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, felvert egész tojással lekenjük és megszórjuk szezámmaggal. Sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.
A szószhoz a hagymát és a chilit apróra vágjuk. A ketchupot elkeverjük a mustárral, az apróra vágott hagymával és chilivel.
A virsliket a csípős mártogatóssal kínáljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.