Elkészítés: A burgonyákat sós vízben héjastul megfőzzük, ha kihűlt, meghámozzuk. Kiskanállal kivájjuk a belsejüket úgy, hogy csónak formát kapjunk. Margarinnal kikenünk és zsemlemorzsával meghintünk egy sütőformát. Elkészítjük a tölteléket: a sajtot lereszeljük, belekeverjük a tojást, a lisztet, a tejet, az áttört fokhagymát, és sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. A burgonyákat megtöltjük, és sütőedénybe rakjuk. Közéjük szórjuk a kivájt burgonyaforgácsot, kissé megsózzuk, meglocsoljuk olajjal, és előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.