Elkészítés: Előző este kiütögetem és megsózom, majd tejbe áztatom a csirkemelleket, és megtisztított, félbevágott fokhagymagerezdeket rakok közé (helyettesítheted fokhagymasóval is, de ne sajnáld!). Másnap lecsöpögtetem, és lisztbe, tojásba és reszelt füstölt satjba forgatom a mellszeleteket. Egy kivajazott tűzálló tepsibe lerakom, közé margarindarabkákat és tejfölt teszek. A tetejére tejföl kerüljön és margarindarabok. 35 percig fóliával letakarva sütöm 220 fokon, aztán leveszem a tetőt, és 180 fokon tovább sütöm még 20-25 percig, amíg aranybarna lesz és átsül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.