Elkészítés: A padlizsánokat megmossuk, meghámozzuk és hosszában félbevágjuk. Belsejét kivájjuk, a kivájt padlizsánokat félig átsütjük, azután egy kivajazott tepsibe rakjuk. Befűszerezzük sóval, borssal.
A padlizsán kivájt belsejét finomra összevágjuk, úgyszintén a gombát is. A finomra vágott hagymát vajon lefonnyasztjuk, hozzáadjuk a padlizsán- és gombavagdalékot. Tovább pirítjuk, és ha a leve már majdnem elpárolgott, akkor meghintjük kevés szójaliszttel, elkeverjük, és annyi tejjel felengedjük, amennyit felvesz. Így addig forraljuk, amíg el nem válik a serpenyő falától. Beletesszük a tojásokat, amivel gyorsan
összekeverjük. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, kakukkfűvel.
Ezt a vagdalékot betöltjük az elősütött
padlizsánokba, a tetejére rakjuk a paradicsomkarikákat, és megszórjuk reszelt sajttal, meglocsoljuk olvasztott vajjal, azután közepes hőmérsékletű sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.