A paradicsomokat mossuk meg és töröljük szárazra. Vágjuk le a tetejüket, a belsejüket pedig óvatosan vájjuk ki.
A tejet tegyük fel melegedni, aztán keverjük el benne az étkezési keményítőt. A sajtot nagylyukú reszelőn reszeljük le, majd adjuk a tejhez. Kis lángon főzzük tovább, hozzákeverve a két tojássárgáját is.
A tojásfehérjéket verjük kemény habbá, majd óvatosan vegyítsük a sajtos masszába. Tegyük bele az apróra vágott petrezselymet is, és még egyszer alaposan keverjük össze.
Töltsük meg az előkészített paradicsomokat a sajtos masszával. Helyezzük vissza a tetejüket, majd tegyük egy tűzálló tálba, és előmelegített sütőben 25 perc alatt süssük meg őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.