Elkészítés:
1.) A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. A sárgarépát felkarikázzuk, a fehér répát kettévágjuk, a karalábékat kockákra vágjuk, a hagymát egészen apróra vágjuk, a kelkáposztát (mert nálunk a leveszöldségben minding van), csíkokra vágjuk, a zellergumót egyben hagyjuk.
2.) Egy mély lábasban kevés olívaolajon a zöldségeket néhány percig folytonos kevergetés mellett pirítjuk, majd felöntjük kb. 2 liter vízzel, és hozzáadunk 4 erőleveskockát. Kb. 20 perc alatt puhára főzzük a zöldségeket.
3.) Elkészítjük a nokedli tésztát, és a levesbe szaggatjuk, majd 5 perc alatt gyöngyöző forrás mellett készre főzzük.
4.) Egy bögrébe néhány merőkanálnyi forró levest merünk, hozzáadjuk a kemping sajtot és habverővel simára keverjük. Az egészet a leveshez öntjük, rottyantunk egyet rajta, majd tálalás előtt megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.