Elkészítés: 16 dkg lisztet elmorzsolunk 12 dkg vajjal, hozzáadjuk a 15 dkg reszelt sajtot, 2 tojássárgáját, 1 evőkanál tejfölt, késhegynyi sót, jól összegyúrjuk, kinyújtjuk, hajtogatjuk - ezt kétszer ismételjük, közben mindig 1/2 órát pihentetjük hideg helyen. Végül vékonyra nyújtjuk és tepsibe tesszük. 1 tojássárgáját elkeverünk 1 evőkanál tejföllel, ezzel az egész tésztát bekenjük, majd beszórjuk egy kevés pirospaprikával kevert reszelt sajttal. A tepsiben késsel vagy derelyevágóval kis lapokra vágjuk, és közepesen meleg sütőben sárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.