Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt.
A vagdalt hozzávalóit egy tálban keverjük össze. Vajazzunk ki egy tortaformát, hintsük meg zabpehellyel. Az összekevert húsos masszát helyezzük ebbe, simítsuk el.
A paradicsomot és a paprikát vágjuk negyed karikára, helyezzük el a húsos massza tetején. Ezt követően a paradicsomszósszal locsoljuk meg, szórjuk meg oregánóval, borssal, egy pici sóval és a friss bazsalikommal. Szeleteljünk fel a mozzarellát, takjuk ki vele a tetejét, majd szórjuk meg reszelt cheddar sajttal. A tetejét locsoljuk meg a pár csepp chilis-rozmaringos olajjal.
Tegyük a sütőbe, és 20-25 perc alatt süssük készre. Tálaláskor friss bazsalikommal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.