Elkészítés: A tojások sárgáit habosra keverjük a tejföllel és a fűszerekkel. Hozzaadjuk a tojások keményre fölvert habját, a sütőporral elkevert lisztet felváltva. A tepsit megkenjük margarinnal, majd kibéleljük alufóliával, ezt is megkenjük margarinnal, majd beleöntjük a piskótatésztát, és lassú tűzön megsütjük (10-15 perc a sütési idő).
Mikor készen van, a fóliával kiemeljük a piskótát, és még melegen gyorsan föltekerjük, hagyjuk kihűlni. Mikor kihűlt, kicsavarjuk, leszedjük a piskótáról az alufóliát. Majd folpackra helyezzük, megkenjük jó vastagon a krémsajttal, ebbe beleszórjuk a kukoricát, a zöldborsót, az apróra vágott paprikákat, a csíkokra vágott felvágottat. Szorosan feltekerjük, a folpackban jó szorosan becsavarjuk. 3 óra múlva szeletelhetjük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.