Elkészítés: A tojások sárgáit habosra keverjük a tejföllel és a fűszerekkel. Hozzaadjuk a tojások keményre fölvert habját, a sütőporral elkevert lisztet felváltva. A tepsit megkenjük margarinnal, majd kibéleljük alufóliával, ezt is megkenjük margarinnal, majd beleöntjük a piskótatésztát, és lassú tűzön megsütjük (10-15 perc a sütési idő).
Mikor készen van, a fóliával kiemeljük a piskótát, és még melegen gyorsan föltekerjük, hagyjuk kihűlni. Mikor kihűlt, kicsavarjuk, leszedjük a piskótáról az alufóliát. Majd folpackra helyezzük, megkenjük jó vastagon a krémsajttal, ebbe beleszórjuk a kukoricát, a zöldborsót, az apróra vágott paprikákat, a csíkokra vágott felvágottat. Szorosan feltekerjük, a folpackban jó szorosan becsavarjuk. 3 óra múlva szeletelhetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.