Elkészítés: A fetát apró kockákra vágjuk.
A vizet a sóval egy mély teflonos serpenyőben forrásig melegítjük, a kukoricadarát állandó keverés mellett a vízhez adjuk, hozzáadjuk a felkockázott sajtot, és szintén folytonosan kavargatva addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Ekkor elsimítjuk a polentát a serpenyőben, és kb. 1/4 alatt hagyjuk kihűlni.
Közben a spenótot megpároljuk, hozzáadjuk a tejfölt, és a zabpehellyel besűrítjük.
A kihűlt polentát kiborítjuk egy deszkára vagy tálra, és szeletekre vágjuk.
A serpenyőt elmossuk, a vajat felhevítjük, és a polentaszeletek mindkét oldalát megpirítjuk benne. A polentát a spenótszósszal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.