Elkészítés: A fetát apró kockákra vágjuk.
A vizet a sóval egy mély teflonos serpenyőben forrásig melegítjük, a kukoricadarát állandó keverés mellett a vízhez adjuk, hozzáadjuk a felkockázott sajtot, és szintén folytonosan kavargatva addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Ekkor elsimítjuk a polentát a serpenyőben, és kb. 1/4 alatt hagyjuk kihűlni.
Közben a spenótot megpároljuk, hozzáadjuk a tejfölt, és a zabpehellyel besűrítjük.
A kihűlt polentát kiborítjuk egy deszkára vagy tálra, és szeletekre vágjuk.
A serpenyőt elmossuk, a vajat felhevítjük, és a polentaszeletek mindkét oldalát megpirítjuk benne. A polentát a spenótszósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.