Elkészítés: A pulykamellet szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk (mintha rántani akarnánk), a sajtot pedig lereszeljük. A hőálló edényt kivajazzuk, az aljába tetszés szerint reszelt sajtot szórunk, majd a szeletelt húsok mindkét oldalát megkenjük a tojások sárgájával. A sajtra fektetünk egy sor húst, majd ismét sajtot szórunk és újabb sor hús jön...így tovább, amíg a hozzávalók el nem fogynak. (Három sor húsnál több ne nagyon legyen, mert akkor nehezen sül át! Sajttal zárjuk a sort, majd forró sütőben addig sütjük, míg aranyszínű nem lesz! (először alufóliával takarjuk le!)
Személyes hozzáfűzés: Nagyon finom és laktató étel. Még az egyébként nagyétkű családunkon is kifog egy 14 szeletes adag!!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.