Elkészítés: A felszeletelt húst gyengén kiklopfoljuk, megsózzuk, borsozzuk, majd pihentetjük fél órán át. A pihentetés után beleforgatjuk a lisztbe, a tojásba és a reszelt sajt és házimorzsa fele–fele arányú keverékébe. Bőséges olajban kisütjük, azonban vigyázni kell, hogy az olaj ne legyen túl forró, mert a sajtos panír könnyen megéghet. A dobozon feltüntetett felhasználási javaslatban leírt módon az ABO MILL borsós–zöldséges rizst elkészítjük, majd a megsült húsok mellé tálaljuk köretként.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.