Előkészítés: A tojást megfőzzük, hideg vízzel lehűtjük, és meghámozzuk. A virslit megfőzzük, karikára vágjuk, és kihűtjük. A sajtot vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A zöldségeket megmossuk, az uborkát felszeleteljük, a snidlinget apróra vágjuk, a paradicsomot cikkekre vágjuk.
Elkészítés: A virslit, a sajtot, a hagymát, az uborkát mély salátás tálban összekeverjük. A borecetet és az olajat sóval, borssal és a snidlinggel jól kikeverjük, a salátára öntjük Legalább 10-15 percig a hűtőszekrényben érleljük. A tojást gerezdekre vágjuk, a saláta tetejét a tojásgerezdekkel és a paradicsommal díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.