Előkészítés: A tojást megfőzzük, hideg vízzel lehűtjük, és meghámozzuk. A virslit megfőzzük, karikára vágjuk, és kihűtjük. A sajtot vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A zöldségeket megmossuk, az uborkát felszeleteljük, a snidlinget apróra vágjuk, a paradicsomot cikkekre vágjuk.
Elkészítés: A virslit, a sajtot, a hagymát, az uborkát mély salátás tálban összekeverjük. A borecetet és az olajat sóval, borssal és a snidlinggel jól kikeverjük, a salátára öntjük Legalább 10-15 percig a hűtőszekrényben érleljük. A tojást gerezdekre vágjuk, a saláta tetejét a tojásgerezdekkel és a paradicsommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.