Elkészítés: Egy nagyobb méretű tepsit olajjal enyhén kikenünk.
A tojásokat felütjük, és a sajt 1/4 részét belereszeljük, majd jól felverjük villával.
A húsokat besózzuk, majd beleforgatjuk először lisztbe, majd a sajtos tojásba, utána megint lisztbe, és a tepsi aljára helyezzük. Mikor mindegyikkel elkészültünk, a maradék sajtos tojást összekeverjük a tejföllel, és az egészet a hús tetejére öntjük egyenletesen elosztva, majd megszórjuk ételízesítővel. Ezután a maradék sajtot
ráreszeljük a tetejére.
A tepsit lefedjük alufóliával, és előmelegített sütőben 1 óra alatt készre sütjük. Egyforma kockára szeleteljük.
Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható. Párolt zöldkörettel a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.