Elkészítés: A karajt kiklopfolom, sózom, borsozom, a kétfajta sajtot lereszelem, összekeverem. A hússzeleteket elkezdem a megszokott lisztbe, tojásba panírozni, de nem zsemlemorzsába, hanem a kevert reszelt sajtba forgatom.
Egy tepsibe kevés olajat öntök, és arra helyezem egymás mellé a sajtba panírozott hússzeleteket. Amikor az összes hús a tepsiben van, ráöntöm a tejszínt, rászórom a megmaradt reszelt sajtot, a tepsit alufóliával lezárom. Beteszem a 160 fokosra előmelegített sütőbe sülni.
Az illatáról érezni lehet, mikor sült át, akkor az alufóliát leveszem róla, és visszateszem, hogy szép barnára süljön rajta a sajt.
Szezonjában petrezselymes újburgonyával, máskor szalmakrumplival vagy párolt rizzsel tálalom. Tetszés szerint friss saláta is illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.