Elkészítés: Egy margarinnal kikent tepsibe karikázunk egy sor krumplit, megszórjuk sóval, ételízesítővel, őrölt borssal és szerecsendióval. Sajtot reszelünk a tetejére. Így rétegezzük, amíg a krumpli elfogy. Az utolsó sor tetejére csak fűszer kerüljön. A tejszínt jól elkeverjük a tojással, és egyenletesen a krumpli tetejére öntjük. Reszelt sajttal megszórjuk. Fóliával lefedjük, és előmelegített sütőben közepes lángon kb. egy óra alatt puhára pároljuk, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.