Elkészítés: A langyos tejbe tettem a cukrot és az élesztőt, összekevertem, és letakarva felfuttattam. Kelesztő tálba szitáltam a lisztet, a sót elkevertem benne. Amikor az élesztő szépen feljött, hozzáadtam a liszthez az olajjal és a kissé felvert tojással együtt. Sima tésztává dagasztottam, majd a keverő tál fedelével befedtem, és meleg helyen letakarva kelni hagytam.
Amikor megkelt, lisztezett deszkára borítottam, fél cm vastag téglalap alakúra sodortam. Megkentem a tejföllel, a reszelt sajttal megszórtam, és feltekertem,mint a bejglit. 12 darabra vágtam.
A muffinformát kiolajoztam, majd a tekercseket beletettem. A sütőt begyújtottam, és azonnal tettem a hideg sütőbe. Míg a sütő melegedett, a muffinok is szépen megkeltek. Szép aranysárgára sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.