Elkészítése: A zellert megpucoljuk, kis kockákra vágjuk. Egy edénybe tesszük, és annyi fele-fele mennyiségû tej és víz keverékével öntjük fel, amennyi éppen ellepi. Közepes lángon a zellert puhára fõzzük. A felesleges folyadékot leöntjük, a zellert jól lecsepegtetjük, majd egy villával összetörjük. A vajat felforrósítjuk, majd az áttört zellert megpirítjuk rajta. Sóval, fehérborssal és szerecsendióval ízesítjük. A tûzrõl levéve hozzákeverjük a reszelt sajtot. Ha a krém kihûlt, kenyérre kenve fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.