Elkészítés: Egy fazékban az olajból, lisztből rántást készítünk, ha kezd pirulni, hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát, kissé sütjük együtt, megszórjuk kevés fűszerpaprikával, majd felengedjük a tejjel, öntünk rá még kb. 1 liter vizet, és kevergetve kezdjük főzni.
Közben a salátát megmossuk, a torzsánál négyfelé vágjuk, majd apróra, egyenesen a levesbe. Sózzuk, és ahogy a saláta összeesik, úgy adagoljuk, míg el nem fogy.
Sűrűn kevergetve puhára főzzük, majd a végén ízesítjük cukorral, ecettel, sóval. Végül beleöntjük az előzőleg felvert tojást, és felfőzzük vele a levest.
A szalonnát felkockázzuk, kisütjük. A levest tányérokba szedjük, ízesítjük tejföllel, és hozzáadjuk a sültszalonna-darabokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.