Elkészítés: 1. A tésztához összekeverjük a teljes kiőrlésű lisztet, az olajat és a sót. Hozzáadjuk a vizet, majdapránként a fehér lisztet, és összegyúrjuk.
2. Megfőzzük a krumplit, a zöldborsót 1 percre forró vízbe tesszük, majd mindkettőt leszűrjük.
3. Kevés olajon megpirítjuk a köménymagot és a mustármagot. Amikor már pattog, hozzáadjuk a hagymát és a gyömbért, megdinszteljuk. Hozzáadjuk a curryz, a kurkumát, a koriandert, sózzuk, majd mehet bele a krumpli és a borsó. Alaposan összeforgatjuk-pirítjuk, végül hozzáadjuk a petrezselymet és a citromlét.
4. A tésztát 12 részre osztjuk, gombóccá formáljuk, egyenként vékonyra nyújtjuk, és megkenjük olajjal. Az egyik felére tölteléket teszünk, a másik felét ráhajtjuk, széleit jól összenyomkodjuk.
6. Olajban megsütjük szép pirosra, majd hagyjuk lecsepegni konyhai papírtörlőn. Fűszeres joghurttal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.