Elkészítés: A margarint a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást (vagy a konyakot). A sütőporral elkevert lisztet a masszához adjuk, és alaposan összekeverjük. A tésztát vékonyra nyújtjuk, majd kettéosztjuk, és mindkét lapot sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzk. 175 fokon kb. 15 percig sütjük.
Miután kihűltek, az egyik lapot megkenjük a lekvárral, majd a másikkal befedjük. Egy tálban a porcukrot a forró vízzel vagy citromlével addig keverjük, míg szép fényes mázat kapunk. A porcukorhoz tetszés szerint ételszínezőt is keverhetünk. Egy nedves kés segítségével a mázat vékonyan a sütemény tetejére kenjük.
Finn szokás szerint olvasztott csokoládéval díszítve tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.