Elkészítés: 1.) Először is melegítsük elő a sütöt 180 fokra légkeverésen.
2.) A cukrot (kristálycukor és vaníliás cukor) keverjük habosra a tojással, majd adjuk hozzá az egyik joghurtot. Keverjük el egyenletes krémmé.
3.) Keverjük össze a száraz hozzávalókat. Keverjük a folyékony krémhez a lisztes keveréket, és dolgozzuk ki csomómentes masszává. Adjuk a masszához a maradék joghurtot.
4.) Kanalazzunk a firmák aljára 1-1 evőkanál tésztát, szórjuk meg felkockázott barackkel, fedjük be masszával, véfül dísznek szórjunk még néhány szem barackot a tetejére.
5.) Süssük kb. 10-15 percig, amíg barnulni kezd a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.