Elkészítés: A megmosott sárgabarackot lehéjazzuk, kimagvaljuk, folyamatosan rakjuk az aszkorbinsavval elkevert cukorhoz. Ez a folyamat megakadályozza a gyümölcs barnulását.
A narancsot vékony karikákra vágjuk, a barackhoz adjuk, és jól összekeverjük, hagyjuk állni, amíg a barack levet ereszt, majd lassú tűzön, gyakran kevergetve felforraljuk. Ha túl sűrű lenne, kevés víz hozzáadásával hígítjuk. Amikor bugyogni kezd, tovább már nem főzzük. Hagyjuk kihülni, majd átszűrjük.
Rostos állagú az üdítő, melyet teával, ásványvízzel hígítunk.
Vizespohárban kínáljuk narancs- és barackszelettel, citromfű- és mentalevéllel. Málnaszörppel vagy lefagyasztott málnaszörprúddal réteges üdítőitalt kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.