Elkészítés: A vöröshagymát vágjuk apróra, a felhevített olajon pároljuk üvegesre. Adjuk hozzá a megmosott és alaposan lecsepegtetett sárgaborsót, keverjük össze, öntsük fel a sonka főzőlevével és a vízzel, majd ízlés szerint sózzuk. Forraljuk fel, majd a hőfokot mérsékelve addig főzzük, míg a borsószemek teljesen megpuhulnak, és már kezdenek szétfőni.
Amikor a borsó már puha, állandó keverés mellett csorgassuk a leveshez a tejszínt, és forraljuk fel, majd zárjuk el a gázt, mert főzni már nem kell.
Tálaláskor merjük a levest tányérba, majd ízlés szerint tegyünk rá az előzőleg feldarabolt sonkából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.