Elkészítése: Meghámozzuk, és apróra vágjuk az almát és a hagymát. A hagymát forró olajban üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk az almát és az átmosott, vékonyra vágott savanyúkáposztát, majd azokat is átforgatjuk az olajban. Felöntjük az almaborral és a levessel, belerakjuk a babérlevelet, és 50-60 percig főzzük. Kb. 20 cm átmérőjű körökre vágjuk a tavaszi tekercs tésztát, és elosztjuk rajta a rákhúsokat. A tészta széleit bekenjük tojássárgájával, majd kis tasakokat formázunk belőlük. A tasak „nyakát” szorosan összenyomjuk, és kb. 5 percig sütjük a 200 fokra (gázsütő: 3. fokozat) előmelegített sütőben. Kivesszük a levesből a babérlevelet és 4 evőkanálnyi káposztát. A maradékot összeturmixoljuk, mustárral, mézzel, sóval és borssal ízesítjük, és visszarakjuk a káposztához. A sült tésztatasakokkal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.