A csirkehúst vékony szeletekre vágjuk és forró serpenyőben egy kevés olajon 3-5 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a tésztát és tovább pirítjuk vele. Megsózzuk, és meghintjük egy-két tekerésnyi színesborskeverékkel, és az aprított fokhagymával. A sóval óvatosan bánjunk, mert a szójaszósz is elég sós.
Néhányszor jól átkeverjük, és mikor a tészta szép színt kapott, felöntjük annyi vízzel, amennyi éppen, hogy ellepi, és fedő alatt pár perc alatt megpároljuk, hogy a tészta megpuhuljon.
Ekkor, a fedőt levéve, hozzáadjuk a chilis kukoricát, a felkarikázott újhagymát, és meglocsoljuk 3-4 evőkanálnyi szójaszósszal. Az egészet többször, jól összeforgatjuk és néhány perc alatt készre sütjük, míg a víz teljesen elpárolog alóla. Frissen, melegen kínáljuk. Tálaláskor szórjuk meg friss, aprított zöldpetrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.